CINE SUNTEM…

Select Home Estates este o agentie imobiliara din Bucuresti ce a luat nastere cu o experienta acumulata de mai bine de 10 ani in domeniul vanzarilor, din care 8 ani prezenti in segmentul de real estate.

… SI UNDE TINTIM

Intelegem cat de importanta este achizitionarea unei locuinte potrivite din postura unui cumparator; in egala masura intelegem importanta unei tranzactii incheiate cu succes din postura unui proprietar; de aceea ne caracterizeaza orientarea si dedicarea catre nevoile si cerintele fiecarui client in parte.

home

IMPLICARE SI RELATII DE DURATA

De-a lungul timpului, prin multa munca si implicare, am reusit sa demonstram ca suntem capabili sa oferim mai mult decat servicii de intermediere si consultanta in piata imobiliara; si anume, dezvoltare unei relatii pe termen lung cu clientii nostrii.

slide1

DEDICAM TIMP IN DEZVOLTAREA NOASTRA

Ne place sa evoluam continuu luand parte la seminare despre vanzari, conferinte de business, dezvoltare personala si work shop-uri de antreprenoriat, in plus, creeand parteneriate conexe.

 

 

CREDEM IN COLABORARI CU ZAMBETE

Ne recomanda experientele frumoase din portofoliul nostru de clienti, fie din postura de cumparator, fie din postura de vanzator; clienti din portofoliu cu care am legat relatii de prietenie sau care pur si simplu ne recomanda altora, cu placere.

conferinte
select home estates envelope

INVITATIE

Va invitam sa vizitati si sectiunea de <Servicii> din cadrul site-ului

Select Home Estates pentru a descoperi cum va putem fi de folos.

PS. Puneti-ne la lucru, suntem dornici sa facem pe cineva fericit 🙂