Apartamente 3 camere|Acces Metrou N Teclu|Dezvoltator|Comision 0 Theodor Pallady

59,500€ /+TVA5%
Cod proprietate: ThPallady
Tip proprietate: Apartament

Caracteristici

Camere
3
Suprafata (M 2)
61
Etaj
8
Dormitoare
2

Specificatii

  • Anul constructiei: 2020
  • Apropiere metrou
  • Centrala proprie
  • Decomandat
  • Terasa

Descriere detaliata

Apartamente 3 camere|Acces Metrou N Teclu|Dezvoltator|Comision 0

Avem placerea sa va prezentam apartamente cu 3 camere, cu compartimentare eficienta, bucatarie delimitata, terasa incapatoare, apartament ideal pentru cuplu/ familie.
Proiect rezidential 2020, localizare ideala in zona Titan – Theodor Pallady, cu acces facil catre metrou.
Situat strategic intr-o zona linistita, dar si cu acces la pas catre: metrou Nicolae Teclu, complex comercial Auchan, Decathlon, IKEA – 10 minute.
Folosim finisaje de buna calitate in amenajarea apartamentelor.
Apartamentele se predau complet finisate la cheie; bai complet utilate.
Blocuri sunt construite la standarde inalte de siguranta, sunt prevazute cu locuri de parcare acoperite / supraterane (contracost) si zone cu spatii verzi amenajate.
Alte modele de apartamente disponibile.
*Preturile sunt diferite in functie de etaj. Pretul afisat nu contine TVA 5%.
Numar limitat de apartamente;
Puteti solicita mai multe detalii de la reprezentantul direct al dezvoltatorului: Marius Mircea, 0743550440 sau email: marius@selecthome.ro , Comision 0
Zona de Est a bucurestiului cunoaste o adevarat expansiune la nivel de constructii rezidentiale si infrastructura. Acum esti mai aproape de toate facilitatile pe care le ofera zona de est (zona comerciala, parc, transport, etc), plus acces facil spre centrul orasului (cu metrou, statia Nicolae Teclu).
Indiferent daca iti doresti un apartament ca locuinta personala sau pentru o investitie sigura, acum ai oportunitatea sa faci alegerea potrivita.
Diverse modele de apartamente cu 2, 3, camere dar si garsoniere disponibile.
Proiectul este eligibil si acceptam plata cu finantare bancara.
Consiliere juridica gratuita.
Numar limitat de apartamente;
Pentru disponibilitate etaje, predarea apartamentelor sau alte detalii contactati reprezentantul direct al dezvoltatorului: Marius Mircea – 0743550440 Comision 0

Contacteaza agentul

Marius Mircea

Real Estate Broker
Mobil
0743 550 440
Skype
helene_realtyspace
Cand vine vorba de multumirea clientilor, Marius Mircea este brokerul cel mai potrivit in rezolvarea solicitarilor. Inca din anul 2009, Marius a livrat servicii personalizate la sute de clienti in postura de proprietari, cumparatori sau chiriasi. Sociabil, ambitios si entuziast din fire, a demonstrand ca si in cariera de vanzari se pot lega relatii de prietenie cu clientii. Persoana activa, pe langa cariera in imobiliare, Marius este pasionat de cicloturism, evenimente sportive, calatorii si dezvoltare personala.