Casa de exceptie in ansamblul CLASS Pipera Pipera

265,000€
Tip proprietate: Case/ Vile

Caracteristici

Camere
4
Suprafata (M 2)
160
Dormitoare
3
Garaje
2

Specificatii

  • Dimensiunea terenului: 365
  • Anul constructiei: 2007
  • Ansamblu rezidential de case: Apropiere Parc Herastrau
  • Acces bariera cu paza: Spatii verzi + locuri de joaca copii
  • Centrala proprie
  • Loc parcare
  • Terasa

Descriere detaliata

Casa mult visata este acum disponibila pentru dumneavoastra.

Pentru cei care isi doresc mai mult decat o simpla casa. Acasa, in ansamblul rezidential CLASS.
Tot timpul ti-ai dorit sa gasesti acel camin mult visat, care sa intruneasca toate criteriile importante pentru tine si familia ta. Aceasta oportunitate este prezenta aici si acum, pentru tine.
Iti prezentam viitorul tau camin din ansamblul CLASS.
Situat in zona de nord a Bucurestiului, imediat la intrarea in Pipera, ansamblul rezidential CLASS este recunoscut ca o comunitate moderna, caracterizata prin stil si siguranta, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati ori de cate ori reveniti acasa.
Casa este de model individuala, fiind construita in 2007. Este formata din Parter + Etaj + Pod. La parter regasim un living room elegant + dinning room + iesirea catre terasa si gradina proprie, bucatarie mobilata, spatioasa, 1 grup sanitar dotat cu cabina de dus, 1 garaj amenajat, 1 camera tehnica, 1 loc de parcare in proprietate + alte 3 locuri de parcare in fata casei.
Etajul este format din 3 dormitoare (1 master bedroom + 2 dormitoare), 1 grup sanitar principal si acces catre pod, care se foloseste ca spatiu de depozitare.
Casa beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate. Tamplaria este din lemn triplustratificat de culoare mahon, cu geam termopan. Terasele sunt imbunatatite in detaliu, la fel si scara interioara, care este din lemn masiv, ce confera un aspect elegant. Living room-ul beneficiaza de semineu iar bucataria este complet dotata, cu mobilier de provenienta Italia din lemn masiv. Garajul este imbunatatit similar cu interiorul casei. Gradina este incantatoare, amenajata cu trandafir, magnolie, brad, pomi fructiferi si vita de vie din zona Toscana. Daca va doriti mai mult decat o simpla casa, va invitam acasa in ansamblul rezidential CLASS.

Atasamente

1

Contacteaza agentul

Marius Mircea

Real Estate Broker
Mobil
0743 550 440
Skype
helene_realtyspace
Cand vine vorba de multumirea clientilor, Marius Mircea este brokerul cel mai potrivit in rezolvarea solicitarilor. Inca din anul 2009, Marius a livrat servicii personalizate la sute de clienti in postura de proprietari, cumparatori sau chiriasi. Sociabil, ambitios si entuziast din fire, a demonstrand ca si in cariera de vanzari se pot lega relatii de prietenie cu clientii. Persoana activa, pe langa cariera in imobiliare, Marius este pasionat de cicloturism, evenimente sportive, calatorii si dezvoltare personala.