Dorinta clientului

Cu totii avem criterii pe care vrem sa le intrunesca viitoarea locuinta. Unii ne dorim sa avem acces usor catre centrul orasului, altii sa avem parcul alaturi; unii ne dorim sa avem o locuinta cu o terasa generoasa, iar altii pur si simplu un camin conform stilului propriu de viata.

dorinta clientului
intelegem nevoile tale

Intelegem nevoile tale

Cunoastem cel mai bine situatiile in care trebuie sa iti gasesti proprietatea potrivita.

Ai nevoie de un broker imobiliar care sa inteleaga nevoile tale si sa le puna pe primul loc. De aceea dorim sa te convingem ca ai ajuns in locul potrivit si sa iti gasim proprietatea care ti se potriveste cel mai bine.

Ne dedicam si ne implicam

Trebuie sa stii ca ne recomanda profesionalismul si dedicarea, pe care le-am dobandit in anii de lucru in domeniul imobiliar.

Indiferent ca doresti sa cumperi sau sa inchiriezi o proprietate, iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus.

Ne dedicam si ne implicam
Analizam obiectiv si tinem la detalii

Analizam obiectiv si tinem la detalii

Sustinem cu tarie ideea de corectitudine cand vine vorba de raportul pret – calitate al unei proprietati si facem eforturi constante in lucrul cu proprietarii acestora, pentru a obtine valoarea de piata corecta.

Proprietatile din portofoliul nostru sunt evaluate obiectiv, detin poze reale si profesioniste iar detaliile acestora sunt cat mai complete.

Colaborari cu zambete

Ne plac colaborarile cu zambetul pe buze si stim ca un client multumit este cea mai buna carte de vizita pentru viitoare recomandari; iar daca pana acum nu ai crezut ca exista un broker cu care sa colaborezi eficient si din placere, te invitam sa ne cunoastem. : )

Urmareste si sectiunea Despre Noi – Testimoniale, ca sa vezi parerile clientilor nostri.

Colaborari cu zambete
Mela Mihaela

Sunt incantata de colaborarea cu aceasta echipa! Impreuna am facut alegerile potrivite, am gasit casa potrivita 😀 ! Dedicare, implicare, sfaturi si suport, intelegerea exacta a dorintelor clientilor si sugestii optime sunt ingredientele de succes. Multa bafta !…

Alin Stoicescu

If you want to find a perfect home you should have help from real professionals! Marius is one of the only real estate agent who is upto any challenge! His business model is very similar with what I’ve seen abroad! Keep up the good work.

Aura Poterasu

Era nevoie de energia acestei echipe pe piata imobiliara! Succes!…

Nick Zenz

Outstanding service when we bought our apartment in Bucharest last year. Marius went above and beyond to help us find and make sure we got a good apartment. He also made sure all of the paperwork was done accurately and correctly.

Cristian Ionut Panu NOC Engineer

Profesionalism și implicare totala. Mulțumim pentru ajutor. Am reușit sa găsim exact ce ne doream. Mult succes!…

Blana Gheo

Am avut placerea de a lucra cu Marius pe varii proiecte imobiliare in timp. Am avut parte de profesionalism, intelegere si corectitudine. Recomand cu incredere.

Corina Radu Private Owner

Marius este persoana care atunci cand ii spui ca ai nevoie de el te va asculta cu mare atentie si va intelege imediat ce vrei. In plus te va ajuta sa gasesti si iti va arata acele oferte care ti Se potrivesc fara a pierde timp, nervi si bani. Recomand…