Cartea noastra de vizita

Cunoastem principiile de etica ale companiilor din zilele noastre si le respectam. Stim ca oferim un serviciu si nu un produs, ceea ce ne motiveaza sa dam dovada de receptivitate, seriozitate si promptitudine, toate acestea presarate de felul nostru de a fi, entuziasti si cu zambetul pe buze.

Carte de vizita
CV

CV-ul nostru

In CV-ul Select Home Estates avem prezenta experienta in colaborarea cu companii si venim in sprijinul acestora cu solutii de relocare pentru angajatii lor sau pentru sedii de firma.

Am fost si suntem in continuare alaturi pentru companii din vaste domenii de activitate: bancar, IT, wellness, medical, constructii, avocatura, telecomunicatii, etc;

Am avut colaborari de succes cu personal de la diverse institutii cum ar fi: sistemul de invatamant, ambasade de stat sau ONG-uri.

Dedicati expatilor

Suntem dedicati prin colaborarile avute, inclusiv companiilor straine si a expatilor care au nevoie de sprijin si indrumare pentru a face alegerile potrivite.

Vorbim engleza, fluent / We speak english, fluently

expati
angajare

Angajeaza-ne!

Ne face placere sa colaboram cu companii multinationale, IMM-uri, antreprenori, investitori, pentru ca facem parte din mediul de business si il intelegem. Asa cum pana in prezent am dezvoltam relatii pe termen lung cu cateva nume de companii, ne dorim sa dezvoltam si cu Dumneavoastra!

Urmareste si sectiunea Despre Noi – Testimoniale, ca sa vezi parerile clientilor nostri.

Beneficiaza acum de
Evaluarea Gratuita
a proprietatii tale!
Beneficiez!