Proprietatea si cumparatorul ei

Se spune ca orice proprietate are cumparatorul ei; desigur, este o parere general valabila. Totusi din acest punct, diferenta reala pentru finalizarea cu succes a unei tranzactii imobiliare, consta in desemnarea persoanei potrivite care sa reprezinte proprietatea si implicarea acesteia in detaliile care conteaza. Detalii pe care le-am descoperit si perfectionat de-a lungul anilor de lucru in domeniul imobiliar.

proprietatea
experienta

Experienta stresanta sau relaxanta

In general, vanzarea sau inchirierea unei proprietati, s-a dovedit a fi un stres real pentru proprietarii care incearca sa vanda sau sa inchirieze fara ajutorul unui profesionist in domeniu.

In acest sens ne adresam proprietarilor care considera ca timpul lor este foarte important si prefera sa opteze pentru o solutie de colaborare relaxanta si placuta.

Repetitia, mama invataturii

Suntem de parere ca stim sa facem cel mai bine un serviciu, atunci cand ne dedicam timp exclusiv in acel domeniu. De aceea facem eforturi cu entuziasm si prin implicare activa, sa demonstram ca exista servicii de colaborare eficiente si placute.

repetitia
reprezentare

Conceptul de reprezentare

Acordam prioritate maxima proprietarilor care inteleg conceptul de reprezentare exclusiva. Comunicarea transparenta intre brokerul desemnat si proprietar si un plan bine definit, are ca rezultat vanzarea sau inchirierea in timp record a unei proprietati.

Prin reprezentarea exclusiva proprietarii se absolva de:

  • Zeci sau sute de apeluri telefonice de la prospecti, firme de promovare sau agentii imobiliare;
  • Timpul petrecut cu vizitele potentialilor clienti, la diverse ore;
  • Clienti necalificati care le pot trece pragul casei;
  • Negocieri premature si oferte nerealiste;
  • Cheltuieli de promovare a proprietatii;
  • Stresul intregului proces de lucru.

In schimb, proprietarii ce opteaza pentru reprezentare exclusiva, au ca beneficii mai multa relaxare, timp pentru activitati mai importante cum ar fi job-ul / business-ul, petrecera timpului liber cu familia si in final mai multi bani.

Colaborari cu zambete

Ne plac colaborarile cu zambetul pe buze si stim ca un proprietar multumit este cea mai buna carte de vizita pentru viitoare recomandari.

Asadar, daca pana acum nu ai crezut ca exista un broker cu care sa colaborezi eficient si din placere, te invitam sa ne cunoastem. : )

Urmareste si sectiunea Despre Noi – Testimoniale, ca sa vezi parerile clientilor nostri.

zambete
Beneficiaza acum de
Evaluarea Gratuita
a proprietatii tale!
Beneficiez!