Cu totii avem criterii pe care vrem sa le intrunesca viitoarea locuinta. Unii ne dorim sa avem acces usor catre centrul orasului, altii sa avem parcul alaturi; unii ne dorim sa avem o locuinta cu o terasa generoasa, iar altii pur si simplu un camin conform stilului propriu de viata. Cunoastem cel mai bine situatiile in care trebuie sa iti gasesti proprietatea potrivita. Ai nevoie de un broker imobiliar care sa inteleaga nevoile tale si sa le puna pe primul loc. De aceea dorim sa te convingem ca ai ajuns in locul potrivit si sa iti gasim proprietatea care ti se potriveste cel mai bine. Trebuie sa stii ca ne recomanda profesionalismul si dedicarea, pe care le-am dobandit in anii de lucru in domeniul imobiliar. Indiferent ca doresti sa cumperi sau sa inchiriezi o proprietate, iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus; si daca pana acum nu ai crezut ca exista un broker cu care sa colaborezi eficient si din placere, te invitam sa ne cunoastem.

Urmareste si sectiunea Despre Noi – Testimoniale, ca sa vezi parerile clientilor nostri.

Se spune ca orice proprietate are cumparatorul ei; desigur, este o parere general valabila. Totusi din acest punct, diferenta reala pentru finalizarea cu succes a unei tranzactii imobiliare, consta in desemnarea persoanei potrivite care sa reprezinte proprietatea si implicarea acesteia in detaliile care conteaza. Detalii pe care le-am descoperit si perfectionat de-a lungul anilor de lucru in domeniul imobiliar. In acest sens ne adresam proprietarilor care isi doresc sa ramana concentrati pe job-urile sau business-urile lor si opteaza pentru o solutie relaxanta si eleganta de colaborare. Suntem de parere ca stim sa facem cel mai bine un serviciu, atunci cand ne dedicam timp exclusiv in acel domeniu. De aceea facem eforturi cu entuziasm si prin implicare activa, sa demonstram ca oferim fara doar si poate, servicii de calitate.

Urmareste si sectiunea Despre Noi – Testimoniale, ca sa vezi parerile clientilor nostri.

In CV-ul Select Home Estates avem prezenta experienta in colaborarea cu companii si venim in sprijinul acestora cu solutii de relocare pentru angajatii lor sau pentru sedii de firma. Am fost alaturi pentru companii din vaste domenii: bancar, IT, wellness, medical, constructii, avocatura, telecomunicatii, etc.

Suntem dedicati prin experientele avute, inclusiv companiilor straine si a expatilor care au nevoie de sprijin si indrumare pentru a face alegerile potrivite.

PS. Vorbim engleza, fluent

Urmareste si sectiunea Despre Noi – Testimoniale, ca sa vezi parerile clientilor nostri.