Niciun comentariu

Doresti sa vinzi sau sa-ti inchiriezi proprietatea? Aici iti prezentam principalele idei catre succes

  1. Afla pretul zonei

Primul pas cel mai  important este sa verifici pretul zonei inainte de a te hotari asupra pretului pentru locuinta ta. Daca faci asta, vei stii  sa aduci argumente potentialilor clienti interesati de proprietatea ta, in cazul in care acestia au obiectii fata de pret.

In acest sens, cea mai eficienta metoda pentru a economisi timp si energie, este sa iei legatura cu un profesionist in domeniu. Un broker imobiliar profesionist nu doar ca te va consilia pentru a stabili pretul corect pentru proprietatea ta, dar se va ocupa de tot procesul vanzarii sau inchirierii acesteia.

2. Solicita un pret sensibil mai mare fata de cat speri sa obtii

Incepem direct cu un exemplu: ai un apartament de inchiriat pe care doresti sa il inchiriezi cu 400 Euro pe luna (ai trecut deja de primul pas, verificarea pretului zonei); in anuntul de inchiriere pretul sa fie pentru 420 Euro. Clar, nu incurajam preturi supraevaluate sau nerealiste, insa daca vei avea un client caruia ii place apartamentul dar vrea sa negocieze, vei avea de unde sa mai scazi; si acum pe buna dreptate, cine nu doreste sa negocieze mai ales cand vorbim de imobiliare? 🙂

3. Fara implicari emotionale in procesul de vanzare

Scopul principal este sa vinzi sau sa inchiriezi proprietatea; asa ca, atasarea emotionala de bunul imobil nu ajuta deloc, ba chiar impiedica controlul asupra negocierilor. Exista destui proprietari care isi destainuie povestea vietii catre clienti sau arata cat de atasati sunt ei de proprietate. Cea mai buna situatie este cea in care proprietatea este prezentata de o persoana care nu este implicata emotional in tranzactie.

4. Empatia creste sansele tranzactiei

Prima impresie lasata in discutiile cu potentialii clienti poate fi cheia catre o tranzactie reusita, mai ales in situatiile in care observi ca un client este cu adevarat interesat de proprietatea ta. O abordare deschisa, pe un ton calm si prietenos cresc sansele unei tranzactii de succes.

5. Nu ai timp sau totul pare prea complicat? Un profesionist in domeniu iti poate fi alaturi

Suntem in era in care orice persoana activa in cariera stie cat de importante sunt timpul, accesul la informatie dar si cunostintele intr-un domeniu de lucru. Prin desemnarea unui broker imobiliar profesionist care sa se ocupe de vanzarea sau inchirierea proprietatii tale, castigi timp, relaxare si nu in ultimul rand, bani.

Speram ca acest articol sa iti fie de folos. Te invitam si pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/selecthomeestates/ pentru inspiratie, continut legat de imobiliare, design interior si fotografie.

 

Comentarii (0)